de oude post living

Hét nieuwbouwproject in Ekeren

Doe beroep op onze kopersbegeleidsters

Penthouse, gelijkvloerse of eerste verdieping? In De Oude Post hebt u het voor het kiezen: 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en enkele of dubbele parkeerplaats in de ondergrondse garage. U vindt het allemaal in hét nieuwbouwproject in Ekeren: De Oude Post

de oude post keuken

Elk appartement wordt uitgerust met vloerverwarming en in de badkamers is er daarnaast wandverwarming voor extra comfort.

de oude post terrassen

Elk appartement krijgt een zonovergoten terras en iedereen geniet mee van de uitgestrekte tuin.

de oude post leefruimte

De leefruimte en slaapkamers van alle wooneenheden worden standaard bekleed met parket.

Thuiskomen in een gezellig appartement

Interieurarchitecte Jo begeleidt u graag

Voor de inrichting van uw appartement staan wij u bij met raad en daad. Weet u niet waar te beginnen? Laat u helpen door onze koperbegeleidster Jo Janssen. Een interieurarchitecte die het plan op haar duimpje kent, onze partners aanstuurt tot alles áf is en u met raad en daad leidt doorheen het ganse bouwproces.

In een verkennend gesprek overloopt Jo met u al uw wensen en vertaalt ze dit in een uitvoeringsplan. Jo gidst u door het volledige bouwproces en ondersteunt u bij de materiaalkeuze. Ze nodigt u regelmatig op de werf uit zodat u een beeld heeft van de vorderingen van de werken. Via het digitaal kopersplatform kan u uw  bouwdossier voortdurend raadplegen: plannen, materiaalkeuze, facturatie, leveringen… Heeft u nog bijkomende vragen, dan kan u gedurende het volledige proces bij Jo terecht.

leveranciers de oude post

Oplevering voorzien in 2017

In augustus 2016 starten de bouwwerken van dit nieuwbouwproject in Ekeren. De oplevering is voorzien vanaf eind 2017. Onze partners voor dit nieuwbouwproject in Ekeren zijn ervaren bouwspecialisten: